Arrangementen

Leuk voor babyshowers, verjaardagen en jubilea!

Ontdek onze arrangementen. 

Op zoek naar een leuk dagje uit? Wij bieden een ook leuk ‘Stap & Hap’ arrangement. Maak een schitterende wandeling langs de Maas en de Asseltse Plassen en geniet van heerlijke lekkernijen bij Grand Café de Boei in Asselt. Klik hier voor meer informatie.

High wine & High beer

Op zoek naar een middag of avondvullend culinair programma? Dan hebben wij een zeer geschikt arrangement!

In een tijdsbestek van 3,5 uur wordt u voorzien van verschillende gangen, zorgvuldig bereide hapjes en kunt u ter begeleiding kiezen voor een aantal heerlijke glaasjes wijn of bier uit ons ruime aanbod.

Een meer dan complete maaltijd, uitermate geschikt om een werkweek mee af te sluiten, bij te praten met vrienden of vriendinnen, verjaardagen of jubilea te vieren of gewoon, omdat het kan!

Het culinaire gedeelte van de arrangementen is voor high wine en high bier hetzelfde. U begint met een ‘soepje van de dag’ en krijgt aansluitende de eerste etagère geserveerd met tapashapjes, diverse ham soorten, brood en tapenades. De ronde daarna bestaat uit warme hapjes en snacks, zowel vlees, vis als vegetarisch, geserveerd met verschillende dips.

Als afsluiter serveren we een kaasplank, verschillende soorten kaas met brood en ‘ kruutje’.

Kiest u voor een high wine dan bieden wij u keuze uit 20 verschillende open wijnen, aperitieven en port, kortom, voor ieder wat wils.

Ons bieren assortiment wordt ingevuld door de ‘Bieren van Hier’ Lindeboom bierbrouwerij ligt aan de overkant van onze Asseltse Plassen in het pittoreske Neer. Als zelfstandige brouwerij zetten zij een kwalitatief en breed assortiment aan lokale bieren neer, waarvan u er altijd 8 kunt kiezen van de tap en enkele aanvullende bieren van de fles. Daarnaast serveren wij onbeperkt ‘gemeentepils’ (oftewel tafelwater) bij beide arrangementen.

Een arrangement kost € 27,50 p.p. en is tijdens openingsdagen te reserveren vanaf 12.00 uur ‘s middags voor minimaal 2 personen.

19.00 uur is het laatste tijdstip waarop u de arrangementen kunt starten. U kunt binnen 1 gezelschap beide arrangementen combineren, zodat wijn en bierliefhebbers samen aan tafel kunnen genieten van de culinaire verwennerijen. Echter, geldt wel 1 arrangement per persoon. U kunt dus geen wijn én bier drinken binnen 1 arrangement.

U mag beginnen met een aperitief en daarna nog 2 (verschillende) wijnen bestellen, maar ook het aperitief overslaan en 3 glazen wijn kiezen.

Bij een high bier arrangement zijn er 3 bieren per persoon inbegrepen. U mag zelf weten welk ‘bier van hier’ u kiest en of dit 3 verschillende zijn of steeds hetzelfde biertje.

Mocht er een BOB aanwezig zijn, drinkt u liever geen alcohol of hebt u met 1 glaasje voldoende, dan mag u de overige consumpties nuttigen in de vorm van alcoholvrij bier, frisdrank of warme dranken.

Wenst u een volledige BOB arrangement dan zijn er 4 consumpties inbegrepen in het assortiment.

Heeft u een dieetaanpassing, allergie of eet u liever vegetarisch, dan dient u dit bij reservering aan te geven en zorgen wij voor een alternatief.

High Tea

Naast onze uitgebreide lunch- en dinerkaart serveren wij ook ‘Afternoon Teas’, beter bekend als ‘High tea’.

Een lichte maaltijd, bestaande uit kleine, zoete en hartige gerechtjes die volgens traditie genuttigd worden tussen 15.00 uur en 17.00 uur in de middag om de tijd tot het avondeten te overbruggen. Deze trend uit Engeland is de laatste jaren enorm populair geworden in ons land, dus willen wij ook graag onze gasten verwennen met diverse heerlijke High Tea menu’s.

Onze Nederlandse versie is geworden tot een culinair uitje met een keur aan heerlijke zoetigheden, zachte sandwiches en verse thee en kan als lunch vervangend gebruikt worden.

Alle High Tea programma’s kunt u tijdens onze openinguren reserveren vanaf 12.00 uur met ten minste 2 personen.

In verband met onze avondkaart mag de high tea tot uiterlijk 18.00 uur duren, dus kunt u afhankelijk van het

gekozen programma als laatste tussen 15.00 uur en 16.00 uur de arrangementen starten.

We hebben dagelijks een maximum aantal plaatsen beschikbaar voor de high tea, dus reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen!

  • Reserveren is noodzakelijk en gelieve dit minimaal 2 dagen voorafgaand te doen.
  • Annuleren kan tot 24 uur voorafgaand aan de high tea. Komt u met minder dan het gereserveerde aantal gasten binnen op de dag zelf, dan zijn wij genoodzaakt een deel van de kosten in rekening te brengen. De bereide gerechten mag u uiteraard wel meenemen of ter plaatse nuttigen.
  • Dieetwensen en allergieën dienen bij reserveren te worden aangegeven om hier rekening mee te kunnen houdenWordt een dieetwens pas bij aankomst gemeld, dan bestaat de mogelijkheid dat wij geen alternatief meer kunnen voorzien en zijn er kosten verbonden aan het maken van aangepaste gerechten.
  • Ook leuk om eens met de kids te doen of voor een kinderfeestje. Klik op onderstaande button voor het complete kids arrangement.

Mocht u verder nog vragen hebben of willen reserveren, dan kan dit via de e-mail of telefonisch.
Prijswijzigingen voorbehouden.

U dient deze arrangementen minimaal 24 uur van tevoren te reserveren.

Ontdek onze arrangementen

Leuk voor babyshowers, verjaardagen, bedrijfsborrels, familiefeesten en jubilea!

Scroll naar boven